Bokningsregler och allmänna villkor

Kursstart och kallelse

Innan kursen startar får du alltid en skriftlig kallelse med lokal och tider angivna. Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 40 dagar innan kursstart återbetalas inte kursavgiften. Vid sjukdom och olycksfall vid kurstillfälle återbetalas halva summan endast emot läkarintyg.

Vid presentkort gäller andra regler kring återbetalning då deltagaren får tillbaka kursavgiften i form av smycken från Ateljé Maria Söderholm för motsvarande summa som presentkortet kostade. Presentkortet behöver förbrukas inom en utsatt tid som står angivet i informationen som ni får i samband med köpet. Om man har ett presentkort behöver man boka sin plats via mail (smycken@ateljemariasoderholm.se) 4 veckor innan kursstart. Vi kan ha max 6 deltagare åt gången så boka gärna i god tid om du vill vara säker på en plats vid ett specifikt datum.

Observera att deltagaren själv står för olycksfallsförsäkring vid skada under kurstillfället och Ateljé Maria Söderholms företagsförsäkring inte täcker personskador.

Ändrade tider

Vid akut sjukdom eller lågt deltagarantal (färre än 4 personer) förbehåller vi oss rätten att flytta eller ställa in kursen. Ställs en kurs in betalas kursavgiften tillbaka. Om kursstarten skjuts upp i tiden mer än en vecka har du rätt att avbeställa kursen och återfå hela kursavgiften.

Material

Materialkostnad för silver, stenar och kedjor m.m. tillkommer och betalas på plats. Ett mindre smycke, tex som en slät ring kostar ca 100-250 kr.

Behandling av personuppgifter

För att underlätta administrationen lagrar vi uppgifter om namn och mailadress. Uppgifterna använder vi i vårt kundregister för att sända dig information om kommande verksamhet. Om du vill avböja fortsatt information, skriv till oss.

Betalning av kursmaterial

Betalningen av kursmaterial så som silverkostnad och dyl betalas med kort eller kontant till kursledaren. Vid fakturering debiteras 100 kr i administrationsavgift.

Missade tillfällen

Kunden står ansvarig för missade tillfällen och vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda ersättning eller andra kurstillfällen om så inträffar.