Boende & Mat

På kurserna i Böda kan du välja till helpension med boende, frukost och middag. Om du väljer att bo hos mig så får du bo i enkel- eller tvåbäddsrum. Lakan och handdukar ingår. Tomten ligger fint med en syrénhäck som skyddar från insyn. Det finns tre sovrum. På “glasverandan” på nedervåningen finns det två enkelbäddar. “Det röda” sovrummet på övervåningen har en enkelsäng och en 120 cm bred säng. “Det östra” sovrummet på övervåningen har en 160 cm bred säng.

Vi äter frukost, lunch, fika och middag i det stora ljusa kombinerade kök och matrummet. Om du har eget boende så ingår fika och lunch som vi äter tillsammans. Om vädret är varmt och skönt så äter vi ute i trädgården. Den inbjudande verandan på framsidan av huset har förmiddagssol och är en perfekt plats för frukost och fika om vädret tillåter.

Huset har två toaletter varav en med ett fräscht duschrum. Det finns ett vardagsrum med TV, DVD, musikanläggning samt en braskamin om det skulle behövas. Det finns gott om utemöbler så man kan välja att sitta i sol eller skugga.


Galleri